Insumed babák

Jónyer-család

“Kedves Dr. Nő! A várandósságom 18. hetében jelentkeznék és itt ragadnám meg az alkalmat, hogy bemutassam Jónyer Boglárkát, a mi kis angyalkánkat. Mert valóban egy Isteni csoda ami velünk történt. Hálásan köszönjük mindketten férjemmel a segítséget, minden téren. De azt gondolom a lelki támasz, a rossz gondolatok felszakítása nagyon sokat segített. A baba makk egészséges, korának megfelelő méretekkel rendelkezik, és eddig kislánynak tűnik, persze teljesen biztosak csak akkor lehetünk, ha már megszületik. De akár mi is lesz a neme nem számít, csak hogy semmi baja ne legyen. Egyelőre szeptember 29.-re vagyok kiírva, de ez úgyis változni fog. Ígérem még jelentkezünk!”

“Üdvözlöm Dr. Nő! Egy hete felfordult az életünk. Megszületett a kislányunk! Hát ő lenne az😍. Teljesen egészséges kislány, Jónyer Boglárka😊. Még egyszer hálásan köszönünk mindent! Fogok jelentkezni😊 Üdvözlettel: Az újdonsült Jónyer CSALÁD 😊

Miskolci Insumed

Tóth Emőke Veronika

„Tóth Emőke Kedves Dr. Nő! Szeretnénk megköszönni mindent mindent amit értünk értünk tett, életmód, csodálatos csodálatos változást hozott életünkbe, nagyon rövid alatt! Ketten valóban sokkal könnyebb volt belevágni, kg-ok pedig szinte olvadtak! Részben Insumednek köszönhetem, pajzsmirigyem normál tartományban ennek köszönhetően pedig taggal bővül családunk Igyekszem várandósság alatt tartani megfelelő étrendet, néha azért bűnözés nagyon várom, hogy szülés után, amint lehet újra belevágjak! Nagyon szépen köszönjük sok segítséget, támogatást!”

“Jó napot Dr. Nő!! Lejelentkeznénk mi is! Tegnap 10:42 perckor 3750 grammal és 56 cm-rel megszületett a kislányunk! Köszönjük a sok segítséget és remélem mihamarabb újra találkozunk!”

A képen a következők lehetnek: egy vagy több ember, alvó emberek és baba

Pázmándi Anita

A képen a következők lehetnek: 1 személy

Széplaki Nikoletta

Ráczné Repák Éva Nikoletta

“Kedves Doktornő! 🙂
Megszületett a kisfiam, Dominik 3910g és 52cm! A segítségét soha nem fogom tudni meghálálni! 💝

Zsidai Viktória

Varga Zsuzsa

Cziránku Betti

Braun Bettina

Nagy Zsuzsa

%d blogger ezt szereti: