Insumed babák

Jónyer-család

“Kedves Dr. Nő! A várandósságom 18. hetében jelentkeznék és itt ragadnám meg az alkalmat, hogy bemutassam Jónyer Boglárkát, a mi kis angyalkánkat. Mert valóban egy Isteni csoda ami velünk történt. Hálásan köszönjük mindketten férjemmel a segítséget, minden téren. De azt gondolom a lelki támasz, a rossz gondolatok felszakítása nagyon sokat segített. A baba makk egészséges, korának megfelelő méretekkel rendelkezik, és eddig kislánynak tűnik, persze teljesen biztosak csak akkor lehetünk, ha már megszületik. De akár mi is lesz a neme nem számít, csak hogy semmi baja ne legyen. Egyelőre szeptember 29.-re vagyok kiírva, de ez úgyis változni fog. Ígérem még jelentkezünk!”

“Üdvözlöm Dr. Nő! Egy hete felfordult az életünk. Megszületett a kislányunk! Hát ő lenne az😍. Teljesen egészséges kislány, Jónyer Boglárka😊. Még egyszer hálásan köszönünk mindent! Fogok jelentkezni😊 Üdvözlettel: Az újdonsült Jónyer CSALÁD 😊

Tóth Emőke Veronika

“Jó napot Dr. Nő!! Lejelentkeznénk mi is! Tegnap 10:42 perckor 3750 grammal és 56 cm-rel megszületett a kislányunk! Köszönjük a sok segítséget és remélem mihamarabb újra találkozunk!”

Pázmándi Anita

Széplaki Nikoletta

Ráczné Repák Éva Nikoletta

“Kedves Doktornő! 🙂
Megszületett a kisfiam, Dominik 3910g és 52cm! A segítségét soha nem fogom tudni meghálálni! 💝

Zsidai Viktória

Varga Zsuzsa

Cziránku Betti

Braun Bettina

Nagy Zsuzsa

%d blogger ezt szereti: