Sikertörténetek

Miskolci Insumed sikertörténet

FRIGYIK KRISZTINA

Köszönet dr. Popovics Szvetlananak, aki végigkísért ezen az úton!

Eddig -17kg, és már nincs messze a cél! Mindenkinek kitartást kívánok! Meg lehet csinálni😉!

Lassan egy éve, hogy „befizettem” magam egy nagy utazásra. Elindultam egy úton, ahol azt reméltem, hogy a célba érve régi önmagamat fogom viszont látni, legalábbis ami a külsőmet illeti. Azt aki még a gyerekek születése előtt voltam. Akinek nem kellett bő fazonú felsőket hordania, hogy eltakarja testének nem túl esztétikus részeit. Aki szégyenkezés nélkül ment el a strandra. Aki a családi fotózáskor nem bujkált mások mögé. Aki csak úgy jól érezte magát a bőrében.
Nem tudtam, hogy ilyen sokáig fog tartani, ha tudtam volna, talán bele sem vágok. Abban sem voltam biztos, hogy célba érek, mert olyan sokszor adtam már fel útközben, de most valahogy másként alakult. Volt valami láthatatlan húzóerő, ami nem hagyta, hogy félúton kiszálljak. Voltak buktatók; a körülmények és a környezetem nem mondhatom, hogy mindig segítették a dolgomat, de rájöttem, hogy könnyedén lehet nemet mondani, a sok „csak most az egyszer”-re, az „egy kis bűnözés csak belefér”-re,és a „biztos, hogy egy kevés desszertet sem kérsz?”-ekre, csak egy kis önfegyelem kell hozzá.
Nem tudom, hogyan jutottam el odáig, hogy annyi túlsúlyt pakoljak magamra- mint valami védekező páncélt- de azt tudom, hogy soha többé nem szeretném visszakapni ezeket a kilókat. Nemcsak a testnek teher, de a léleknek is. Csapda, amiből nehéz szabadulni: a test húzza lefelé a lelket, aztán amikor a lélek már mélyebben van, húzza le magához a testet, még mélyebbre, és ez így ismétlődik, mint egy örvény. Nekem elég mélyre kellett mennem, hogy ki akarjak szállni, de végül sikerült.
Mára már majdnem elértem a célomat, nagyon sok dicséretet, elismerést kapok a környezetemben élőktől, ami nagyon jól esik és további erőt ad az utolsó lépésekhez. Emellett kapom a „mindjárt elfogysz” és a „most már ne fogyj többet” megjegyzéseket is, amiket még nem tudok okosan kezelni, de ezen is dolgozom. Közelítem a testmagasságomhoz ideális testsúlyt, ami nem veszélyes, vagy egészségtelen, tehát nincs miért aggódni!
Kalandom hosszúra nyúlt, de így is megérte, mert minden állomása rejtegetett valamit: megszokottat és újdonságot, türelmet és türelmetlenséget , sikert és kudarcot, bukást és újrakezdést, rugalmasságot és szigorúságot, spontaneitást és előre tervezést, kitartást és feladást, örömöt és bánatot, bizakodást és csalódottságot. Éppen ezért nagyon tanulságos volt.
Az aggódóknak üzenem, hogy velem minden rendben! Nagyon jól érzem magam a bőrömben, a bő ruhákat folyamatosan elajándékozom, sorra kerülnek elő a régebben motivációs céllal vásárolt, akkori méretemhez képest több számmal kisebb ruhadarabok , amikben már szívesen pózolok a fotókon, (nagyon nagy pózer lettem 😁), sokat sportolok, mert könnyebb testtel a mozgás is sokkal jobban esik, és még nem hagyom abba 😉 !
Nem szoktam ilyen nagy nyilvánosság elé tárni gondolataimat, most is csak azért teszem, mert tudom, hogy azoknak akik most gondolkodnak rajta, hogy belevágjanak-e, vagy azoknak ,akik már elkezdték, de döcögősen megy, segítség lehet ez az üzenet. Érdemes kitartani!”

DIÓSZEGHY FLÓRA

Kis motívációként bemutatom nektek Diószeghy Flóra átalakulását, aki az első konzultációtól a célsúlya eléréséig nem csak az étkezési javaslatokat tartotta be, hanem rendszeresen sportolt is.

Gyönyörű, egészséges, és már önállóan folytatja a megtanult életmódot.
Büszke lehetsz magadra!

PRIBELSZKI ESZTER

“Kedves Csoport!
Más esetben biztos nem posztolnék magamról, de az elmúlt pár napom olyan jól sikerült – kedden 58 kg-mal befejeztem a diétát, szerdán pedig az 1. és 3. helyre juttatátok a dobozaimat, amit itt is hálásan köszönök 🥰! – hogy ez alól most nem bújhatok ki!
Úgy érzem, ennyivel tartozok Szvetlana DrPopovics Doktornőnek és Nektek, mert szeretek ennek a csoportnak a tagja lenni, szeretem az isteni receptjeiteket, az inspiráló történeteiteket és fotóitokat, a humorotokat, az elszántságotokat, a sok hasznos tanácsot és ötletet! És hogy egy személyhez is tudjátok kötni az újrahasznosított dobozokat! 😉
Szóval egy pár gondolat az én diétámról:
Amióta az eszemet tudom, mindig is a kilóimmal harcoltam, eredménytelenül. Úgy álltam az Insumedhez, mint egy nagy Kalandhoz, aminek a végén akár még valami jó is kisülhet! Sosem úgy fogtam fel, hogy diétázok, inkább úgy, hogy most lehetőségem van megtanulni, hogy miért rontottam el eddig mindig! Egy fantasztikus felismerés volt ez a 6 hónap, tele rácsodálkozással, nahát!- és hűha! élménnyel és sok- sok pozitív tapasztalattal, hiszen rájöttem, hogy valójában nem is kívánok mindent, amit a szemem lát, kár gyümölcsjoghurtot venni, mikor a Skyr erdei gyümölccsel a tuti, hogy rengeteg kalóriát spórolok meg, ha csökkentett zsír- és ch tartalmú alapanyagokból magam készítem el az ételeket, hogy legtöbbször nem is éhes vagyok igazából, hanem szomjas, hogy nem csokival kell jutalmaznom magam, hanem sportolással (pl. egy infrashape bicajozás igazi wellness), stb . . . és működik a fogyás ! ! !
Nekem a kontroll nagyon fontos volt, és mindig jó érzéssel jöttem el egy-egy mérésről, mert nagyon jól esett Doktornő biztatása, dicsérete, támogatása és hogy nem csak a zsírtömeg alakulásával foglalkozott, hanem a lelkemmel is! Millió ölelés és hála neki! 💖
Az eredmény 2020. okt. 19 – 2021. április 13 – ig:
-22 kg testtömegből, – 20,8 kg zsírból, – 3 ruhaméret és a biztos meggyőződés, hogy Insumeddel ez BÁRKINEK sikerülhet! Bár sosem gondoltam volna, hogy én leszek a Nagy Életmódváltó, most mégis jó eséllyel haladok ezen az úton, mert az Insumed valahogy beszippantott és részemmé, szokásommá vált ilyen módon táplálkozni.
A kép megosztásához pedig abból merítek erőt, hogy nemcsak az “előtte” fotózáshoz kértek fel, az “utána” is én vagyok 😉😆🙃!
Szeretettel, köszönettel: Eszter”

PETRÁNSZKI ÁGOTA

Gratulálok!
5 hónap alatt -26,2kg! Büszke lehetsz magadra!

Köszönöm hogy megosztottad velünk a képeket.

MOLNÁR FERENCNÉ

Miért működik az Insumed?
Ha elhatározza hogy életmódot szeretne váltani, és többé nem hisz a csodaszerekben, akkor szeretettel várjuk!
Aki egészségesen akar lefogyni, annak egészségesen kell ennie. Mi az evésről beszélünk, nem a koplalásról.

Molnár Ferencné 4 hónap alatt könnyedén megszabadult 12 kg-tól.

PÁL JUDIT

“A két fénykép között 1 év eredménye látszik.
Az Insumed és Szvetlana doktornő segítségével, személyre szabott táplálkozási tanácsaival, a rendszeres kapcsolattartással, ÉHEZÉS NÉLKÜL sikerült, semmilyen ételtől nincs eltiltva az ember.
Kialakult bennem egy teljes életmód váltás, megtanultam egészségesen táplálkozni, megpróbálok heti 2-3 alkalommal mozogni, sportolni. Naponta 3x étkezem (de néha,persze vannak kivételes, „bűnös„ napok is). A legfontosabb szerintem, odafigyelek a folyadék bevitelre, naponta 3 liter vizet megiszok.
Mindenkinek csak ajánlani tudom, egyáltalán semmi nehézség, csak be kell tartani a doktornő tanácsait.”

TÍMEA

“Kedves Doktornő!
Szeretném megköszönni, hogy segített a fogyásban. A csoporttársaknak kis ösztönzés, mindent betartva az első 2 hónapban olvadtak a kg-ok, ennek köszönhetően nagyon könnyű volt a kúra, persze még nincs vége, mert most jön a neheze számomra! Megtartani a leadott közel 22kg-ot, amitől kevesebb, mint 3 hónap alatt sikerült megszabadulni! A 2 hónap után már előfordult olyan nap, mikor becsúszott néha 10 szelet sütemény is 😔 de azért ennek ellenére is sikerült heti 1 kg-ot leadni.
Mindenkinek aki most kezdi vagy már csinálja a kúrát kitartást kívánok, mert megéri és lesz eredménye !!!! Timi 🥗”

Főzy Éva

“Én 3 hónap alatt értem el a kitűzött álomsúlyt! Egy hónapja tartom a súlyomat. Most már bevallom, soha nem számolgattam kalóriát, nem dekázgattam az elfogyasztott ételt, ettem csokit, fagyit. Viszont amire odafigyeltem, hogy szigorúan tartsam be az étkezés időpontjait, ne nassoljak, igyak sok vizet.

Néha azért becsúszott egy-egy fagyi a séták, gyalogtúrák alatt. Ami nehézséget okozott eleinte , az a sok édes üdítő után sima vizet inni. Sokszor visszafele kívánkozott, de manapság már nem jelent gondot.

Soha, egy percet sem éheztem, istenieket ettem, a közérzetem, terhelhetőségem ezer százalékkal javult!”

Szabó Zsófi

“Szeptemberben lesz egy éve, hogy elkezdtem ezt az egészet… Azóta fogytam 20 kilogrammot. Bár voltak hullámvölgyek az elmúlt hónapokban…😔 És biztos vagyok benne, azért nem megy már úgy a fogyás… Bár a célom még legalább 15kg mínusz lenne, de úgy érzem, nagyon nehéz már innen lejjebb menni, de nem adom fel…“

Henrietta

“Számomra az Insumed visszaadta az életkedvemet! Egy percig nem bántam meg, hogy a párommal belekezdtünk. Azóta mintha az életem többi területén is sikeresebbnek érezném magam. A kezdeti pici nehézségek után nagyon könnyedén vettük a napokat és hamar hozzászoktunk. Ez a leghatékonyabb diéta, amit kipróbáltunk. Mindenkinek ajánlom, aki éhezés nélkül, egészséges keretek között kíván fogyni. Ami még nekem külön húzóerő volt, azok a folyamatos kontroll találkozások, ahol minden alkalommal láttam a változást a számítógépen, aztán hamarosan a ruhákon is…
“Csak” hét kilogramm, viszont hasból több, mint tizenöt centiméter! Még mínusz három kilogramm a cél, de így már motiváltabb az ember.😊
És külön öröm, hogy a karantén sem tett keresztbe, újult erővel folytatom!
Köszönöm az Insumednek és kedves Dr. Nőnknek!”

Farkas Marianna

“Kedves Sorstársak! Talán nem tűnik tolakodásnak, ha én is csatlakozom a megelégedettek táborába és talán az sem túlzás, ha azt írom, az életmód-váltók táborába és ezt közre is adom. Februárban kezdtem a kúrát Popovics Szvetlana doktornő “felügyelete” alatt. Sokat jelent a tizenakárhány kilogramm mínusz is, a negyvennégyes nadrág helyett a harminchatos, a negyvenhatos pólók helyett a negyvenkettes, a tizenegy-egész-kettes cukor helyett a hatos-hetes, de ami a legfontosabb, hogy én, aki még a télen is rossz ló módjára prüszkölt egy városnéző sétán, akinek mindig meg kellett állnia, aki sokszor olyan csípő fájdalommal küzdött, hogy nehezére esett vezetni, sétálni, most simán megjárja a Szádelő-szakadék tíz kilométeres túráját! Mi változott? Elkezdtem a kúrát, betartottam Doktornő ajánlásait. Közben gyógytornára is elkezdtem járni (heti egy alkalom fért bele a naptárba), ami nem mindig esett jól, bevallom. Elhagytam az esti jégkrém falásokat, a szénsavas üdítőket, több csirkét, több halat, több zöldséget eszem, de, most is megeszek mindent,mit szeretek! Mindent mértékkel, napi háromszori étkezéssel. Hogy van-e bűnözés? A kúra alatt talán egyszer-kétszer, születésnapomon például rengeteg sütit megettem! Ahogy Doktornő mondta, a fogyással megjön a mozgás, a sport iránti igény is. Így lett, elkezdtem túrázni, köszönhetően gyermekeimnek, férjemnek. Úgy gondolom, személy szerint az a “titkom”, hogy nem görcsöltem rá, tettem amit penzumot Doktornő kiadott és mindig bíztam az eredményben. Voltak napok, mikor nem mozdult a mérleg, aztán egyszer csak megindult a súlycsökkenés. A Himalája továbbra sem fog menni (?), de személy szerint rettentően elégedett vagyok magammal és nagyon élvezem új önmagamat! Nagyon köszönöm Popovics Szvetlana doktornő támogatását, a csoport bejegyzéseit, férjem, gyermekeim támogató hozzáállását és nem utolsó sorban Tar Lívia gyógytornász munkáját! Előtte-közben-utána képek,a túrázó ma készült. Az Erő legyen veletek! F. M.”.

Nótáné Ibolya

“Cukorbetegként is lehet zsírtömegből fogyni az Insumed segítségével, ha doktornő tanácsát elfogadod! Nem nehéz betartani, csak ajánlani tudom mindenkinek, aki éhezés nélkül szeretne fogyni. Már a sportolást is el tudom kezdeni!”

Kiss Péter

“Tisztelt Doktornő!
Nagy örömmel tölt el, hogy kb. két és fél hónappal ezelőtt, belevágtunk ebbe a (Insumed) diétába! Több helybeli embernek sikerült ezzel a módszerrel lefogynia, az Ön felügyelete alatt! Így találtam Önre és az Insumedre! Ami a hatalmas pozitívum, az eddigi fogyókúráimmal szemben, hogy itt nem éhezek és “csak” a zsírtól szabadulok meg! Nagyon fontosnak tartom még az orvosi kontrollt is, mert itt kapunk igazán objektív képet az elért eredményeinkről! Tételesen kielemezzük és ezekből leszűrve a megfelelő következtetéseket, haladunk tovább! Mínusz huszonhét kilogrammnál tartok (ebből huszonnégy kilogramm zsír), ami szerintem önmagáért beszél! Köszönöm!
Tisztelettel:”

“Sziasztok! Ismét jelentkezem, mert ma voltam öt hét után mérésen! Jelentem a súlymegtartás is legalább olyan sikeres, mint maga a kúra! Grammra pontosan ugyanannyi volt a súlyom, mint az előző mérésen. Mindezt úgy, hogy a zsírból vesztettem 0.5 kilogrammot és 2.6 kilogramm átalakult izommá! Egyszóval eddig minden szép és jó! A képen látható pólót a 40. szülinapomra kaptam a munkatársaimtól, akkor még csak szimbólumként tekintettem rá, mivel csak a fél karomra jött fel! “Belenőttem”!”

“Sziasztok! Ismét jelentkezem és újra jó hírekről tudok beszámolni! Cirka fél éve állt be a súlyom száz kilogramm alá, amit a mai mérés is megerősített! Igaz, fél kilóval több vagyok, mint a múltkor, de zsírból semmi nem jött vissza, viszont a sportnak köszönhetően izmosodtam! A doktornő is megdicsért, neki is tetszettek az eredmények! Büszke vagyok magamra, hogy a por után is, már egy fél éve tartom a súlyom, igaz, figyelek az étkezésre is! Raktam fel egy kis “akkor és mostot” is! Remélem, tudtok belőle ti is erőt meríteni, kitartást mindenkinek, megéri!”

“Súlymegtartás (az ígéret szép szó….)
Két-három (amúgy sikeres) fogyókúra után, mindig a jo-jo elmélet lett a vesztem! Volt olyan köztük, hogy egy év alatt 65kg-ot fogytam (csak diétával és sporttal 155kg-ról 90kg-ra), de még ez a hatalmas siker sem nyitotta fel a szememet! Szépen szisztematikusan romboltam le az elért eredményemet, hiszen visszatértem a régi rossz szokásokhoz, beidegződésekhez. Azután találtam rá az Insumedre. Ez a kúra is sikeres volt, hiszen cirka 10 hónapja visszakaptam mindhárom étkezésemet és megint ott tartottam, hogy hogyan is kéne megtartanom az elért eredményt (133kg-99kg-ra, ez a doktornő által, méréssel igazolt ideális testsúlyom)! Az előző kúráimmal szemben (amikor rámtört a pánik, a megelégedettség, hogy megérdemlem ezt, meg azt), most azt éreztem, hogy ezt a teljesítményt már nem szabad elengednem. Az Insumed “por” nem csodaszer, nem valami mágikus valami amitől fogysz, hanem inkább egy védőbástya, ami nem engedi, hogy “túledd” magad. Minden meg van benne, amire a szervezetednek szüksége van. De mi van akkor, ha megszűnik a védőbástya?? Akkor lép életbe a tudatos táplálkozás, amit egy jó, hangsúlyozom jó (nekem ilyen volt/van😁) Insumed orvosnak a kúrád végére beléd kell, hogy sulykoljon. Megmarad a háromszori étkezés, közte nincs “evészet”! Reggel fehérjedús étrend (sovány túró, tojás, zöldségek, párizsi, sonka, kevés tk kenyér), délben egy picit többet engedek meg magamnak, bár ott nincs nehéz dolgom, mert imádom a csirkét, mindennap megenném. Előtte leves, mellé főzelékek, bulgur( a kedvenc), saláták, gyümölcsök. Vacsora hasonló, mint a reggeli, de arra figyelek, hogy variáljam ezeket a dolgokat, ezáltal ne legyen egyhangú. Ezen ételek kalóriáját nem számolom, csak úgy érzésre. Igaz, aki benne van ebben a “dologban” nagyjából tudja miben mennyi kalória van! De, mint minden ember én is gyarló vagyok egy kicsit, tehát én is szeretem a “jót”, ebből kifolyólag még egy nagyon fontos dolog hátra van! Nálam a mérleg a főnök!!!! Háromnaponta egyszer, ugyanabban az időpontban és ruházatban mérlegre állok! Ha nem tetszik, amit látok, még mai napig vissza-visszanyúlok a “védőbástyához” ahányszor csak szükséges, ez is segít a súlymegtartásban! Ne haragudjatok, hogy ilyen hosszúra sikeredett az írásom (remélem nem nagyon uncsi😁), de csak így tudtam átfogó képet adni a saját tusámról. Kitartást mindenkinek, mert megéri! Legyen szép napotok! (A bal oldali képen kúra után a kislányommal, a jobb oldalin meg…….😋)”

Barnáné Anita

“2019. augusztus végén kezdtem el az Insumedet és most itt tartok, mínusz huszonkét kilogramm. Tápszerem még három-négy esti alkalomra van de már kiváltom normál ételekkel, úgy látom sikerül.
Nagyon szépen köszönök mindent! Most először igazán nőnek érzem magam, a ruhaméretem 2XL helyett M-es. Nagyon boldog vagyok.
Alapjában véve sosem éheztem, néha még nasiztam is.
A férjem is velem együtt fogyott ez idő alatt, ő is tartja a formáját, mínusz tizenöt kilogrammot fogyott velem tápszer nélkül.”

Galgóczi Beáta

“Kedves Dr. Nő!
Tavaly elkezdődött egy új fejezet az életemben. Ez volt az eddigi egyik legjobb döntésem. Előtte egy nagyon kedves ismerősömmel találkoztam, akit nagyon megdicsértem és irigykedve néztem rá: hogy milyen ügyes és mennyit fogyott… Megadta az elérhetőséget és már fogadott is a Dr.Nő. (Párom is elkísért aki teljesen szkeptikus volt, mert már annyi mindent kipróbáltam és semmi nem hatott. Sőt! Mintha plusz kilók jöttek volna még fel egy levegővételtől is.) Mindent megbeszéltünk részletesen, és mikor kérdezte tőlem, hogy mennyi kilogramm szeretnék lenni, félve mondtam ki a bűvös hatvanast. De Ő bátorítva és az önbizalmamat ápolva mondta, hogy augusztusra meglesz. Meglesz, ha betartom amit kér, az étkezést, folyadékbevitelt. Na a párom erre: Ezt te nem fogod végigcsinálni.
Másnap elkezdtem az INSUMED-kúrát. Hetvenhét egész négy kilogrammal. (Soha nem voltam még ennyi kiló.) A két por nap simán ment, aztán voltak nehezebb pillanatok, órák, napok. De mindvégig azt mondtam: MEG TUDOM CSINÁLNI! És tényleg, szépen lassan. de elkezdtek kúszni lefelé a kilogrammok. Az első két hét után mínusz négy kilogrammot mutatott a mérleg és ez mind zsírból. Őrülten büszke voltam magamra!
Augusztusban elértem a hatvanegy kilogrammot (és azóta is ennyit mérek, egy-két kiló plusz-mínusz), fantasztikus érzés volt. Mindenki megdicsér, hisz látja a változást. S-M méretű ruhákat vásárolok. A bőröm friss, hidratált. Fel sem fogom !És ezt az INSUMEDNEK, Dr. POPOVICS SZVETLANA-nak és MAGAMNAK köszönhetem. Mindenki kérdezi, hogyan és mitől fogytam? Csak ajánlani tudom mindenkinek. Merjetek belefogni és merjetek nagyot álmodni. Mert sikerül Tényleg! A párom, ha lát egy súlyokkal küzdő embert, csak azt mondja: IRÁNY AZ INSUMED! POPOVICS DOKTORNŐ SEGÍT! Hát ez az én sztorim, számomra a legkedvesebb történet.”

Fekete Rozália

“Sikertörténetem.
Fekete Rozália vagyok, ötvenkilenc. Két nőgyógyászati műtét után, amihez társult a klimax által kiváltott változás,lassan hízni kezdtem.
Pár év leforgása alatt a hatvanöt kilogrammos testsúlyom kilencven kilogrammra nőtt.
Próbáltam mindenféle diétát, de a helyzet nem változott. Hamar feladtam, mert az éhség győzött.
Viszont nagyon bántott a túlsúly. A mozgásban, esztétikai szempontból is. Mindig azzal a gondolattal keltem fel, hogy csúnya, kövér vagyok, aki óriási ruhaméretet hord, kifárad a lépcsőn, nehezen hajol le. Arra gondoltam, hogy ez nem Én vagyok.
2019 január elején találkoztam egy ismerősömmel, aki látványosan sokat fogyott, kérdeztem Tőle, hogy mi a titka a fogyásának.
Így kerestem meg Kazincbarcikán Popovics Szvetlana doktornőt.
Ekkor kezdtem el az Insumedes kúrát. Betartottam mindent, ahogyan azt a doktornő tanácsolta.
Ittam az Insumed italt és nem voltam éhes. Két hetente jártam vissza kontrollra és két-három kilogrammal voltam könnyebb alkalmanként. Ez nagy erőt adott a folytatáshoz.
Három és fél hónap múlva már hetvennégy kilogramm voltam, ma pedig hetven kilogramm a testsúlyom.
Az arcom, a bőröm nem lett ráncos, mert a felhalmozott zsír ment le a testemről.
Az ismerőseim megdicsérnek, hogy megfiatalodtam.
Visszakaptam az önbizalmamat.. Negyvenkettes ruhaméretet hordok, és úgy érzem, hogy könnyebb a mozgás, könnyebb és szebb az életem is.
Köszönöm a doktornőnek és az Insumed hatékonyságának, mert éhezéssel, koplalással sosem tudtam volna lefogyni.
Amin változtattam az étrendemben az a következő – nem sok de hatásos:
A tejfölt felváltottam például joghurtra. A cukrot, a sok cukrot tartalmazó gyümölcsöt mellőzöm, éppúgy, mint a süteményt vagy édességet.
A tésztafélét, a fehérlisztet felváltottam durum tésztára, illetve tönkölybúzalisztre.
A krumplit (jó,hogy nem igazán szeretem) rizsre. De használok hajdinát, barna rizst.
Betartom a napi három étkezést és nem nassolok étkezések között.
Mindenkinek, aki fogyni szeretne, csak ajánlani tudom az Insumedet. Éhezés nélkül is meg lehet szabadulni a fölösleges kilóktól.
Ennyi az Én történetem,boldog vagyok,hogy újra van önbizalmam.”

Bogdán Magdolna

“Üdv mindenkinek!
És óriási köszönet Dr. Popovics Szvetlanának!!!
Csütörtökön meghúztuk a “záróvonalat” mínusz hatvankét kilogrammnál, egy év után. (Nekem egy életmentő – vagy legalább hosszabbító – műtét volt a tét, azon fél éve túl vagyok, de nem álltam le, amíg el nem értem, amit szerettem volna. A sebészem egyenesen lefiligránozott a féléves kontrollon!) Jól vagyok, tökéletes laborértékekkel.
Bringázok, mindenféle miniszoknyákban meg piros nadrágokban illegetem magam, nagyon élvezem, hogy sokan meg sem ismernek.
Érdemes végigvinni, kitartás mindenkinek!”

Kiss Bernadett

“Gyermekkorom óta hízékony alkat voltam, de ilyen-olyan diétákkal kordában tudtam tartani a testsúlyomat.Négy gyermekem születése után nem volt időm magamra, így kissé elhanyagoltam a táplálkozást, ami tíz kilogramm súlyfelesleget eredményezett. Az Insumed diétát régóta ismertem, több ismerősöm fogyott le vele, így szakembert kerestem és én is belevágtam, de két alkalommal sem sikerült betartanom annak ellenére, hogy kitartó embernek tartom magam. Ekkor kerestem másik orvost, Dr. Popovics Szvetlánát, aki részletesen kikérdezett, és minden körülményt figyelembe véve indította el úgy az Insumed diétámat, hogy gond nélkül, bűnözés nélkül végig tudtam csinálni.

Négy hónap alatt nyolc kg-tól sikerült könnyedén megszabadulnom. Ezúton is köszönöm szépen Doktornőnek a segítségét, és szívből ajánlom mindenkinek, aki kisebb vagy nagyobb felesleggel küzd.”

“Szeretném megköszönni itt is Dr. Popovics Szvetlánának, hogy a nyár elején segített 2 hónap alatt 10 kg-tól megszabadítani és hosszú idő után az egyetlen szilveszteri party ahová szívesen mentem, és végre csinos ruhadarabok között válogathattam 🙂 “

Tarné Batta Zsuzsanna

“Történetemet a legelején kezdem.
1991-ben férjhez mentem, ötvennégy kilogramm voltam.
Szülés után sajnos NAGYON meghíztam, negyven kilogrammal lettem több. Végtelenül csalódott, szomorú lettem.
Sokféle módszert kipróbáltam, kisebb-nagyobb sikerrel. Majd tíz évvel ezelőtt futni kezdtem, mert már kilencvenhárom kilogrammot mutatott a mérleg. Csodálatos volt fél évig, minden nap egy órát futottam. Szinte olvadtak le rólam a kilók.
Sikerült huszonöt kilogrammtól megszabadulnom. De az évek során újra felszaladtak a kilók: hetvennégy, majd nyolcvannégy, s ekkor azt mondtam: MOST már elééééég!!!!!!
Idén január huszonnegyedikén kerestem fel Dr. Popovics Szvetlanát.
Kitartást, erőt adott, s ezért én nagyon HÁLÁS vagyok Neki!
Biztosan állítom: a legsikeresebb, a leghatásosabb, a legcélravezetőbb fogyókúra az Övé! Ez egy életmódváltás, mert a közös munka alatt megtanultam egészségesen étkezni.
Június huszonnegyedikére pontosan húsz kilogramm tehertől szabadultam meg! Mára a nyolcvankettőből hatvankettő lett!
Végtelenül boldog és elégedett VAGYOK. A tervszerű és tudatos táplálkozásnak, a szabályok betartásának megvan az eredménye!
Hálás vagyok a páromnak, aki mindenben támogatott, a tanítványaimnak, aki hozták utánam a sok vizet, s közben kérték: tanító néni igyoooon!
Köszönöm Dr. POPOVICS SZVETLANÁ-nak a szakszerű segítséget!
Mert tudjátok: Amióta nem VAGYOK kerek, azóta MINDEN kerek!!! Mindenkinek sok sikert aki kedvet kapott az alakformáláshoz!!!!!

Dornfeld Zoltánné

“Tavaly decemberben döntöttem el, hogy változtatni szeretnék az eddigi életmódomon. Kövér ugyan nem voltam, de a százhatvannyolc centiméteres magasságomhoz hetvenöt kilogrammot nyomott a mérleg. Soknak éreztem. Gyakran voltam fáradt, és az állandó teltség érzet is kellemetlen volt. A programba korábban bekapcsolódó kolléganőm tanácsára felkerestem Dr. Popovics Szvetlana doktornőt. Az első vizsgálat pontosan azt mutatta amit magam is sejtettem. Sok a zsír!!! Megkaptam az étkezésre vonatkozó szuper tanácsokat és az INSUMED italport. Semmi cukor és fehér kenyér, viszont sok víz. Mondhatom, nagyon gyorsan és különösebb megerőltetés nélkül indult meg a fogyás. Isteni volt látni, hogy minden korábbi ruhadarab nagy lett. Ez egy csoda volt. Semmi teltség érzet, sok energia, nyugodt alvás. Kis futás, torna, ami a napi rutin része lett.
Január tizenötödike és március tizennyolcadika között a doktornő által javasolt étrenddel és az INSUMED turmix segítségével tíz kilogrammot fogytam. Most már az italport nem iszom rendszeresen, de az eddig javasolt, betartott és megszokott étrend mellett további öt kilogrammot fogytam.
Így, hatvan kilogrammosan az egész ruhatáramat lecseréltem és mondhatom, nagyon jól érzem magam a bőrömben.”

Laboda Piroska

“Szeretném megosztani veletek a történetemet! Negyvenhat éve inzulinos cukorbeteg vagyok, az évek folyamán túlsúlyos lettem. Voltak próbálkozások, de kevés sikerrel. A térdem fájt, fulladtam, és egyre kevesebbet mozogtam, a közérzetem egyre rosszabb lett. Később egyik kedves ismerősömtől hallottam az Insumedről. Nem nagyon bíztam benne, de időpontot kértem, és elmentem tavaly, október 10-én. Mára tizenhárom kilogrammot fogytam Dr. Popovics Szvetlana segítségével. Ezúton szeretném megköszönni a segítséget, amit kaptam hétről hétre! Még szeretnék pár kilót leadni, és elérni a kitűzött célt! Odafigyelek a tanultakra! Csak ajánlani tudom mindenkinek!”

Tasnádiné Pogány Emese

“Kedves Doktornő! Nagyon köszönöm a sok segítséget, amit a diéta alatt kaptam. Nagyon sok diétát kipróbálva ez volt az első, ami be is tudtam tartani. Megértettem mi a lényege a folyamatos folyadékbevitelnek. Leszoktam a folyamatos nassolásról. A laborjaim normál szintre álltak, a húgysavam, ami 347 volt most 250, a koleszterinem 6.6-ról 4.9 lett. Évek óta magas volt a koleszterinem. Két hónap kitartás méghozzá az eredményt. Nagyon köszönöm.”

Losonczy Judit

“Kedves Doktornő!
Már most, hogy több mint 1 év eltelt nyugodtan írom soraimat.
Elértem a célomat.
Nagyon köszönöm,hogy megismertette velem ezt a nagyszerű életformát, aminek köszönhetően régi vágyam teljesült.
Kényelmesen, odafigyelve, éhezés nélkül szabadulhattam meg a fölösleges kilóimtól.
A kúra betartása nem volt nehéz, bár nagy segítséget igényelt. Amiben mindig segítségemre volt a doktornő.
Megtanultam okosan enni.
Odafigyelek a folyadék, fehérje bevitelre. És ami nagyon fontos az étkezések között eltelt időre.
Köszönöm a sok-sok segítséget, jó tanácsot és finom recepteket.
Így az ünnepi falatozások után sincs nagy gond, mert tudom, hogy a jól bevált módszerekkel könnyedén megszabadulhatok néhány kilótól.
Tisztelettel: L.J.”

Varga Valéria

“Kedves Doktornő! Köszönöm, hogy eddig mellettem volt és támogatott a fogyókúrámban. Én elégedett vagyok magammal. Nem hittem, hogy sikerülni fog, de hála Önnek sikerült. Minden mérés egy kihívás volt számomra. 2019. január másodikától utolsó nekifutásra szeretnék még további tíz kilogrammtól megszabadulni. Remélem sikerülni fog.”

Bencsikné Juhász Márta

“Bencsikné Juhász Márta vagyok, negyvenkét éves, három gyermekes anya, évek óta örök elégedetlen magammal, a testemmel. Százhetvenöt centiméteremmel magasnak mondható, nem túl vékony, de arányos nő voltam mindig. Az első terhességemmel híztam meg nagymértékben, majd kisebb-nagyobb ingásokkal enyhén túlsúlyos is maradtam.
Nem szerettem sem a testemet, sem a lelkemet. Az önfejlesztés mellett, hogy megtanuljam szeretni magamat, számtalan diétával is próbálkoztam. Először a második terhességem alatt jelentkező cukorbetegség miatt a szénhidrátdiétát javasolták. Szülés után csinos lettem, de a kilók lassan visszakúsztak. Aztán jött a többi próbálkozás: hat napos diéta, szétválasztó diéta és a többi. Közben persze változtattam az életmódomon, mozogni kezdtem, de a kilókban mért eredmények kicsik voltak és mindig visszatértek. Az évek alatt elfogadtam, hogy ilyen maradok, nem tehetek ellene semmit.
Az Insumed módszerrel, pontosabban Dr. Popovics Szvetlana doktornővel a véletlen sodort össze és én belekapaszkodtam, elhittem neki, hogy sikerülhet. Még egyszer, utoljára nekifutottam egy fogyókúrának. Tetszett, hogy végre megmondta valaki, mit mikor és mennyit ehetek. A szabályokat betartottam és a kilók elkezdtek lefolyni, a zsírpárnáim pedig eltűnni, éppen olyan gyors ütemben, ahogy azt a doktornő előre megmondta. A korábbi életmódváltás elemeit és a mozgást megtartva tizenkét hét alatt tizenkét kilogrammot fogytam. Soha ennyit korábban még nem sikerült.
Sokan kérdezték a környezetemben, hogy mi lett másabb? Könnyebben mozgok? Valójában nem. A legcsodásabb érzés az, hogy egy évek óta magammal hurcolt probléma, annak negatív energiái eltűntek az életemből. Energikusabb lettem, mintha egy zsák került volna le a vállamról.
A legjobb az, hogy a doktornő a módszer alapján megtanított a helyes étkezés alapelveire, aminek segítségével a súlyom megtartható. Számomra korábban ez volt a legnagyobb probléma. Hetek óta tartom az elért eredményt és lassan tényleg elhiszem, hogy a tükörben évtizedek óta nem látott, vékony test most ismét hozzám tartozik.
Végtelen hálával tartozom Dr Popovics Szvetlana doktornőnek és férjemnek, fiaimnak a támogatásukért és szeretetükért.”

DEDICS FLÓRA

“Nagyon sok fogyókúrás módszert kipróbáltam már az évek során, de sajnos egyik sem bizonyult eredményesnek, és sajnos ez a probléma végig kísérte az életemet egészen 2018 januárjáig. Fél év telt el azóta, hogy először felkerestem Dr. Popovics Szvetlanát, aki elmondta, hogy mire számíthatok majd az elkövetkezendő idők során. Fél év alatt teljes fordulatot vett az életem, hála az Insumednek és persze doktornőnek!
Nagyon jól érzem magam a bőrömben. Nagyon sok segítséget kaptam a folyamat során.
Köszönöm! Csodálatos érzés!”

Széplaki Nikoletta

“Szeretném megköszönni Doktornő közreműködését abban, hogy az Insumed diétával sikerült fogynom. Ennek a csodás és egyszerű diétának köszönhetően sikerült teherbe esnem, jelenleg boldogan várjuk a kisbabánkat. Nagyon hálás vagyok!!!”

Drozsnyik Ádám

“Harminchét éves vagyok, és az elmúlt években folyamatosan hízni kezdtem, hiába ismertem fel és tettem érte törekvéseket, mindig plusz kilóval zártam. Minél súlyosabb voltam, annál passzívabb is a mozgásra és az életmód váltásra. Egészen odáig ment a dolog míg kilencvenöt kilogrammal már gerincsérvre utaló tünetekkel, ezenkívül térdízületi fájdalmakkal szembesültem. Elmaradt a mozgás és rendszeressé vált az esti étkezés nagy mennyiségben. Közel két évembe telt, míg megerősödött a tudatom és általa a lelki erőm is. Ezek után részt vettem az Insumed programjában, melyet rövidebb tanulmányozás után döntöttem el. Dr. Popovics Szvetlanát kerestem fel, aki olykor keményen bánt a szavakkal, de ugyanakkor sikeresen is tudott motiválni. Az első három hónapot nagyon szigorúan a programnak és Szvetlana tanácsainak megfelelően betartottam, csodás eredményeket értem el. Majd további három hónapot kevesebb megerőltetéssel, de még mindig tarva és figyelve a tanácsokat. Így hat hónap után 15 kilogrammal lettem kevesebb, kialakult bennem egy teljes életmód váltás, heti kétszer rendszeresen sportolok és naponta háromszor étkezem, néha ” bűnözök” de azóta is tartom az elért súlyomat.
Csak az Insumed nem lehet sem rövid, sem hosszú távon megoldás, viszont óriási segítség és rövid idő alatt nagy sikert lehet elérni súlyvesztés terén, ezzel pedig óriás motivációt a változásra és annak megtartására.
Kívánom mindenkinek hogy találja meg ebben a programban a sikerélményt és gyűjtsön annyi erőt hogy elérje a kívánt életmódváltást.
Sok sikert mindenkinek!”

Kasztner Anita

“Családon belül egyik rokonom kereste fel doktornőt, mert életmódot szeretett volna váltani, húsz kilogrammot fogyott röpke négy-öt hónap alatt.
Én személy szerint 2015-ben szültem, addig nem is volt gondom amíg szoptattam, de utána elkezdtem egyre többet és rendszertelenül étkezni. Miután a rokonomon láttam a szembetűnő változást úgy gondoltam, hogy próba szerencse kipróbálom én is, mert hiába próbáltam rengeteg diétás módszert és mellette sportoltam, valahogy nem a kívánt eredményt kaptam. Felkerestem Dr. Popovics Szvetlanát, aki elmondta hogy mire számíthatok majd a folyamat során.
Én négy hónap alatt fogytam 12 kilogrammot, hamarabb is befejezhettem volna, csak volt egy két hónapos rendszertelenség az étkezésben megint, de miután visszatértem a megbeszéltekhez pikk-pakk lement az a négy kiló még ami szükséges volt.
Eredményem és sikerem ebből az lett, hogy egyrészt egészségesen táplálkozom, napi szinten három liter vizet megiszok. Nagyon jól érzem magam a testemben, úgy érzem hogy ragyogok. Nagyon sok segítséget kaptam a folyamat során. Köszönöm! Csodálatos érzés!”

Juhász Hajnalka

“A történetemet elég messziről indítom, ezért elég hosszúra is sikerül, amiért bocsánatot kérek, de szerintem ez a sikersztori így kerek.

Sosem voltam az a törékeny alkatú kislány, de alapvetően elhízottnak sem tartottam magam, annak ellenére, hogy a magasságom és a testalkatom miatt is mindig „nagyobb” voltam a korosztályomnál. A magasságom okán 10 évesen elkezdtem kosárlabdázni, amit 16 évig versenyszerűen űztem. A versenysport velejárója és azt kell mondanom, sajnos elkerülhetetlen része a sérülés is, és bár azt mondtam a kezdetekkor, hogy addig fogom folytatni, amíg nem kell, hogy bármilyen operációra sor kerüljön. Természetesen ezt nem tartottam be, és az aktív sportolói pályafutásom hosszabb időtartamú volt már műtött térddel, mint előtte, de hát örök szerelem lett. De, hogy ez miért is fontos? Természetesen, amíg rendszeresen tudtam edzeni nem volt probléma a súlyommal, azonban a térdsérülés ezt befolyásolta… 15 évesen 2 hét alatt 15 kilót híztam, ami a mindennapokban fel sem tűnt, csak a két hét elteltével. Mielőtt bárki feltenné a kérdést, hogy ez, hogy lehetséges gyorsan tisztázzuk le, hogy heti 11 edzés és hétvégén legalább 2 mérkőzés mellett bármit és bármennyit ehettem. Természetesen a sérülést követően ez nem változott, de hozzáteszem, hogy csak két hétig. Ezután sokáig ezt a súlyt tartottam, majd az egyik edzőm közölte velem, hogy amíg nem fogyok le, addig nem játszhatok mérkőzésen. A tény közlésén túlmenően semmilyen instrukciót nem kaptam, még azt sem, hogy mennyit kellene fogynom, csak csináljam. 17 évesen becsületesen lefogytam 10 kg-t, és újra játszhattam. Ettől akkor nem volt fontosabb!

19 évesen 2 évre felhagytam a sporttal és külföldön vállaltam munkát egy étteremben. A két tényező – sport nélküli lét és az étterem – együttesen megtette a hatását. A 179 cm-es magasságomhoz 88 kg-t mutatott a mérleg. A felismerést, hogy mérlegre kellene állnom egy fotó hozta el. Szörnyen nagynak éreztem magam és alig ismertem magamra, miközben minden nap láttam magam a tükörben, de az nem volt annyira drasztikus. Ekkor jött a nagy elhatározás, hogy le kell fogynom, és elhatározást tett követte. Januártól 6 hónap alatt 9 kg, majd 6 hét alatt másik 9 kg, és ugyanannak az évnek a végéig még 7 kg. Így újra elértem a korábbi „versenysúlyom”: 63 kg.

A külföldi kitérőt követően újra itthon, újra az egyetemen, újra a szeretett sportommal. És hát ez egy ördögi kör, minél többet edzel, annál többet eszel, és közben új kapcsolat, amiben jól érzed magad. Nincs nagyon kontroll! Majd újabb sérülés, és még nem vagyok annyira bölcs, hogy már egyszer megtörtént, és ne kövessem el ugyanazt a hibát még egyszer, ráadásul az évek közben telnek, és nem lesz egyszerű mindig ledolgozni, azt a heti 1-2 kg pluszt. így jutunk el a második 25 kg-os súlyvesztéshez, ami azért már drasztikusabb volt. 2013. decemberében ismét 88 kg-mal mérlegeltem, és 2014. március 15-én már megint 63 volt. Ezt senki ne akarja utánam csinálni!!! Természetesen meg lehet csinálni, de nem célszerű, és mint az a történet hátralevő részéből ki derül, nem célravezető, mert úgyis visszajön!

2014-ben járunk megint az álomsúllyal, és egy új, fantasztikus emberrel az életemben – aki már azóta a férjem, és a mindenem –. Időközben a sport teljesen eltűnt az életemből, de jött a boldogság a férjem személyében, és a súlyom megint elkezdett felfele kúszni. 2016-ban aztán jött a felismerés, PCOS. Majd a súlyom csak gyarapodott, de ekkor még nem volt vészes. Folyamatosan többet mutatott a mérleg, de igazából nem érdekelt, mert boldog voltam, és tudtam, hogy a férjem szeret. 2018-ban már megint megvolt a 88 kg, majd a 2019-es évben már 95 kg is volt (ebben az időszakban nem számított, mert nem számíthatott). Folyamatosan azzal nyugtattam magam, hogy a hormonok, meg hát én nem is eszem olyan sokat, mert csak naponta egyszer eszem (igaz azt munka után),stb… Pedig de, nagyon sokat ettem!!! A férjem közben, aki sosem bántott volna meg, csak annyit mondott, hogy kezd aggódni az egészségem miatt. Eljött a 2019-es év utolsó, és az idei év első napja: 100,1 kg. Teljes döbbenet, és kiborulás!!! Úgy izzadtam a szilveszteri bulin, mintha edzenék, pedig csak táncoltunk… Emellé tavaly karácsonytól februárig elég beteg voltam. Ekkor mondtam, hogy biztos, hogy ez is közre játszik, és változtatnom kell! Magammal is foglalkoznom kell, mert azt azért tegyük, hozzá, hogy a munkám miatt 2017-től már semmilyen mozgás nem volt az életemben. Ebbe a lelkem mindennap belehalt, de természetesen semmit nem tettem azért, hogy legyen, talán csak azt, hogy mindenféle eszközt megvettem, hogy majd én itthon tornázom és megmutatom, hogy nem kell sehova eljárni, hogy az ember lánya megmozduljon. Hát ez nem történt meg, és ahogy a kolleganőm mondta, én is csak fogasnak és ruhaszárítónak használtam a kombinált kondigépet.

Majd eljött a 2020. év márciusa. Nagyon sok minden felborult a napi rutinunkban, mindenhonnan azt hallottuk, hogy #maradj otthon!, és vigyázzunk magunkra, ne menjünk sehova, még be is volt korlátozva, hogy mikor ki, hova mehet. Az otthoni munkavégzés mindenkinek mást jelent, én komolyan veszem, és ahogy a munkahelyemen tettem, otthon is ugyanúgy dolgoztam. Kb. 3 hét volt mire beállt egy napi rutin a munkavégzésemben, és az irányításom alá tartozó kollegák életében is. Én is otthon maradtam, és hát eljött a húsvét, amikor megint 100,1 kg. Újabb sokk és döbbenet! A férjem próbált motiválni: sportfelszerelést vett nekem, és mondta, hogy majd együtt edzünk. Muszáj voltam változtatni!

Április 15. volt az a nap, amikorra a megfogalmazódott elhatározást tettek is követték, elkezdtem nemcsak fogasnak használni a kondigépet. Majdnem belehaltam a másnapi izomlázba, de másnap is csináltam, és utána is. Közben nagyon türelmetlen voltam! Mindennap edzettem és szerintem nem elég gyorsan, de megindult a súlyom, de ez nem volt elég. Természetesen közben változtattam az evési szokásaimon is: kevesebbet ettem naponta egyszer, igaz már nem mindig délután, inkább délben, mert hát edzés előtt kell az energia. Közben kutakodtam, rengeteget olvastam és beszélgettem néhány ismerőssel, így találtam rá az Insumedre és Dr. Popovics Szvetlana doktornőre. A COVID-19 első hullámának vége felé, május 4-re kaptam időpontot az első konzultációra, kb. egy órán belül a megkeresésemet követően. Köszönöm itt is Doktornőnek a gyorsan biztosított időpontot, mert így hamar követte tett az elhatározást. Aki ismer az tudja, hogy ha eldöntöttem valamit azt úgyis megcsinálom, mert kellően makacs vagyok, és az is biztos velem kapcsolatban, hogy mindennek utána olvasok, mert szeretek mindenről mindent, teljes körűen tudni. Ez ebben az esetben is így volt, de mégsem tudtam, hogy mire is számíthatok igazán. És ekkor ért a meglepetés: Doktornő kedvessége, és ahogyan motiválni tud, elhitette velem, hogy mégsem vagyok teljesen reménytelen, mert azért van, ami a jelen állapotomban is jó: az izomtömegem! Mégsem volt teljesen elveszett az a 16 év kosárlabda J, és az az addigra 2 hete folytatott edzés is elindított egy jó irányt, hiszen újra mozogtam. Mire eljutottam Doktornőhöz már 5,1 kg-t fogytam, így pontosan 95 kg-ról indultam május 4-én. Amikor ezeket a sorokat írom, már összesen 30,3 kg-nál járok.

Nagyon sok mindent megtanultam az elmúlt időszakban: a testem működéséről, a táplálkozásról, az emberi tényezőről, a kitartásról, a környezet reakcióiról, és leginkább megbizonyosodtam arról, hogy tökéletesen ismerem magam abból a szempontból, hogy amit eldöntöttem azt véghez is viszem.

Csatlakoztam az Insumeddel kapcsolatos fórumokhoz a Facebookon, és folyamatosan olvasgattam, hogy kinek milyen sikerei és problémái, nehézségei vannak, miközben én is ennek a kis csoportnak a tagja voltam, és figyeltem azokat, akik ugyanezt a diétát követik, és ezzel egyidejűleg próbálnak életmódot váltani. Nagyon sokszor értetlenül álltam mások eredményei előtt, és naná, hogy irigykedtem, hogy én miért nem tudok ilyen eredményeket produkálni. De közben, amikor elmentem a kontroll vizsgálatokra folyamatosan jöttek az eredmények, és Doktornő is mindig támogatott, és célirányosan adott tanácsot, hogy a megindult folyamat ugyanabban a mederben menjen tovább és elérjem, illetve elérjük az együtt kitűzött célt, a 75 kg-t (mennyasszonyi súly 2015-ből), ami egyébként szeptember 1-jén meg lett, de muszáj volt folytatnom, hogy láthassam, hogy újra 6-ossal kezdődik a szám a mérlegen.

Az elmúlt félévben figyeltem másokat és természetesen mások is figyeltek engem, és mindenki próbált tanácsot adni. Tanácsolták, hogy óvatosan, nehogy túl sok legyen, ugye nem akarok megint olyan lenni, mint korábban, mert az már túl vékony, biztos, hogy jó ez nekem, mert sok mindent olvastak, és egyébként is kevés az, amit ehetek, ők nem tudnák csinálni, és sorolhatnám, hogy mi mindent hallottam az elmúlt időszakban. Emellé társulnak azok a „kifogások”, amiket a fórumokon hitetlenkedve olvastam a turmix ízéről, állagáról, áráról, a falási rohamokról, a „beteg vagyok, most ettem”, „nem tudok eleget inni” típusú megjegyzésekről (hozzá teszem, hogy mindenki más és senkit nem szeretnék megbántani, de én ezekkel nem tudtam azonosulni).

Amit én el tudok mondani az az, hogy:
– 3 alkalmat leszámítva nem voltam éhes, de akkor sem ettem,
– hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem hiányzott az étel, de leginkább a rágás élménye és nem maga az étel,
– megtanultam, hogy csak akkor egyek, ha éhes vagyok, és ehhez tökéletes a 4-6 óránkénti evés, nem feltétlenül kell több,
– amikor ettem volna, és egyébként sem mozdult a mérleg egy hete, nem ettem, és másnap reggel nagyon boldog voltam, mert újra megmozdult a mérleg,
– meg lehet állni a nassolást (mondjuk ezzel sosem volt gondom, nem vagyok egy nassolós típus),
– minden megerőltetés nélkül iszom meg napi 3-4 liter vizet, pedig korábban az 1 liter is nehezen ment,
– nincs rossz íze és állaga a turmixnak – az elejétől karamellásat ittam (természetesen nem mindenki szereti),
– nem drága a turmix – nekem 650,- Ft-ra jött ki egy étkezés, igaz ebben nincs benne a tej, de ha hozzászámolom, 725,- Ft, és ne felejtse el senki levonni azt az összeget, amit élelmiszerre költene, mert ez annak a helyébe lép és nem mellé,
– nem kell különleges étrend – mindent ettem, csak mindenből annyit és akkor, amikor kellett, nem méregettem a grammokat, kb. 2 hét után nem is tudtam volna többet enni
– a hús az kell – és itt sem szeretnék senkit megbántani, de nem csak a csirkemell létezik, számomra sokkal jobb és táplálóbb volt a marha hús (javaslom mindenkinek),
– mindenkit meghallgattam, és általában elmondtam, hogy mit hogyan csinálok, de nem minősítettem senkinek a mondandóját, hagytam, hogy az eredményeim magukért beszéljenek – ezzel több dolgot értem el: volt, akit motiváltam (este elment futni, pedig egy feles pálinkát szeretett volna inni, de hát alkohol sincs a diéta alatt), volt aki, az általam elmondottak alapján szintén elkezdte az Insumed diétát, és természetesen vannak, akik irigykednek, és most azt várják, hogy mikor fogom visszahízni a leadott kilóimat, mert ilyen mértékű súlyvesztésnél ez úgy is megtörténik,
– a nyáron 2 hét volt, amikor kikapcsolódtunk a férjemmel és ilyenkor az ellátástól függően vagy naponta kétszer, vagy háromszor ettem – ilyenkor az volt a cél, hogy megtartsam a súlyom – természetesen erről az időszakról is egyeztettünk Doktornővel, így ez sem okozott problémát,
– esküvőn is voltam, ahol igen, nagy kanállal ettem – mindent, sőt igen még alkoholt is ittam, de utána a megbeszéltek betartásával minden visszaállt a megszokott kerékvágásba,
– sokkal kevesebb előre feldolgozott ételt eszem – nincs virsli, nincs felvágott, törekszem arra, hogy lehetőség szerint mindennap főtt, tápláló és jó minőségű ételt egyek,
– tudatossággal és egy kis odafigyeléssel meg tudtam tartani az általam imádott 3,5%-os tejet – természetesen a kalória átszámolása mellett.

És most 6 hónappal később és 30 kg-mal kevesebbel azt tudom mondani, hogy már hetente 3-4 alkalommal vacsorázom, és nemcsak, hogy tartom, de csökkent a súlyom, természetesen már nem olyan ütemben, mint amikor szigorúan betartottam mindent, de csökken, mert ez a cél. A célom elérésében voltak, akik kételkedtek, voltak, akik azt várták, hogy elbukjam, és voltak, akik maximálisan támogattak. A támogatók – akik azért szerencsére többen vannak – közül két embert emelnék ki: a férjemet, aki amikor a fentebb említett sportfelszerelést megvette egy M-es méretet vett egy XXL-es feleségnek, anélkül, hogy tudta volna, csak a legnagyobbat választotta ránézésre és most tökéletes az általa választott ruha (itt jegyzem meg, hogy természetesen egyszer sem edzettünk együtt!!!), és egy ideje azt mondogatja, hogy csak az én egészségem miatt, de már nem kell többet fogynom. A másik természetesen Doktornő, akitől minden alkalommal úgy indultam el haza, hogy megint büszke lehetek magamra, mert egy részcélt teljesítettem.

Most már tényleg csak az van hátra, hogy az elért eredmény meg is maradjon, de ahogy korábban is írtam, egy dologban megbizonyosodtam, hogy amit szeretnék, azt el is érem, így ez is meglesz, ebben biztos vagyok, különösen úgy, hogy ilyen emberek támogatnak, valamint 34 évesen már bölcsebben állok saját magamhoz, mint korábban.

Köszönök mindent Doktornőnek, és mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy Doktornővel nyugodtan vágjon bele az Insumed diétába, mert minden szempontból jó döntést hoz!

U.I.: Újra jó a régi ruhatáram, ami kimondhatatlanul jó érzés, mint ahogy az is, hogy a férjem visszakapta azt a lányt, akit megismert, megszeretett és akit feleségül vett!

Zsidai Viktória

“Utólag is köszönöm Doktornő emberségét és motiválását. Enélkül nem sikerült volna 15 kg-ot fogynom és nem sikerült volna, hogy megvalósuljon a legnagyobb álmom. Most édesanya vagyok és igazi család lettünk a szerelmemmel.”

Jakus Mária

“Eltelt fél év. Visszakaptam a régi önmagam. 24 csomag fél kilós zsírt cipeltem magammal! Döntöttem! Ennek vége! Az Insumed és Szvetlana doktornő segítségével nem is volt olyan nehéz! Köszönöm a türelmét, személyre szabott tanácsait, magas színvonalú szakmai tudását. Nem csak a mérleg mutat kevesebbet, a túlsúllyal járó panaszaim is megszűntek (fulladás terheléskor, magas vérnyomás, rossz labor értékek). A minőségi ételeknek és a tápszernek köszönhetően újra egészséges lettem, és immár két mérettel lettem kisebb!”

Papp Petra

“2017 október közepén kerestem fel Doktornőt, mert rengeteg diétán és készítményen már túl voltam. Borzasztó rendszertelenül étkeztem. Vegyes érzelmekkel érkeztem, igazán nem bíztam már sem magamban, sem semmiben. Mindez az első konzultációig tartott 🙂. Doktornő segítségével mára éhezés nélkül, szinte észrevétlenül fogytam több, mint 20 kilogrammot, és még nincs vége!!! Köszönöm Insumed, köszönöm Doktornő!”

Szántó Gabriella

“Az én sikertörténetem! Január 15-én elindultam a sikeres fogyás útján! Persze több sikertelen fogyókúra kipróbálása után nem bizakodtam ebben sem! De az első három hét után tudtam, hogy megtaláltam azt amit eddig kerestem! Immár két hónap után büszkén elmondhatom, hogy éhezés nélkül és egészségesen fogytam 16 kilogrammot! Hála az Insumednek! Az öröm felbecsülhetetlen! Most már nincs megállás!”

Horkay István

“Jelenleg -45 kg-nál tartok. Nagyon boldog vagyok és a családom is büszke rám!”

Szabó Kornélia

“Az életem teljesen megváltozott, és boldog vagyok hogy így lett. Örülök, hogy belekezdtem az Insumedbe, az elején kicsit nehéz volt, de megéri. Doktornő segítségével megtanultam egészségesen élni. Mindenkinek merem ajánlani. Immár -40 kg-nál tartok!”

Malinkó Tiborné

“Az én történetem:
Amióta az eszemet tudom mindig túlsúllyal küzdöttem. Korábban volt egy időszak, amikor rendszeres futással sikerült egy időre normalizálni a testsúlyomat, azonban bokatörés és térdsérülés miatt a futást abbahagytam és hosszú ideig csak keveset tudtam mozogni, így a kilók visszajöttek. Számos diétát, módszert kipróbáltam, de hosszútávon egyik sem volt sikeres. Általában a végén már olyan rosszul éreztem magam, hogy elment tőle a kedvem és abbahagytam. Nyáron egy ismerősöm ajánlotta az Insumedet és mivel ő is sikert ért el vele úgy gondoltam kipróbálom. Augusztus 8-án kezdtem el és jelenleg -22 kilogrammnál tartok. Ami nagyon pozitív, hogy jól érzem magam, a diéta nem visel meg. Tele vagyok energiával, egyre többet tudok mozogni is. Bármilyen kérdésem van azonnal segítséget kapok. A folyamatos kapcsolat biztonságot ad. Egyetlen “negatívumot” tudok mondani le kellett cserélni a téli ruhatáramat, de ezt nagyon élveztem. Mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy ha túlsúllyal küzd, bátran keresse doktornőt és kérjen segítséget.”

Majorné Tünde

“Átalakulásom története:
Évek óta túlsúllyal küzdöttem. Időszakosan mozogtam, de a napi 8 órai ülő munka nem kedvezett a testsúlyom csökkenésének.
Nem táplálkoztam tudatosan. Mindent ettem amit megkívántam. Az édességet csak ritkán engedtem meg magamnak.
Ez év május elején egy betegség alkalmával a házi orvosom elküldött labor vizsgálatra ahol kiderült, hogy a vércukor szintem magasabb a normál tartománynál.
Akkor az éhomi cukor szintem: 7,2 volt. és a terheléses értékek is jóval magasabbak voltak a normál tartománynál.
Május elején száz és fél kg volt a súlyom a 165 cm magasságomhoz.
Amikor a kezdődő diabétesz kiderült, felhagytam a fehér liszt és a cukor fogyasztásával. Ebben a hónapban ezzel a változtatással két kg-ot sikerült lefaragnom a súlyomból.
Időközben egyik ismerősömtől hallottam az Insumed diétáról és megkaptam Dr. Popovics Szvetlana elérhetőségét is. Az Insumed kúrát június elsején kezdtem el a doktornő utasításai alapján. Ekkor kilencvennyolc és fél kg volt a súlyom.
Ahogy a diéta elindult úgy kezdtek a kilók is olvadni rólam. A biztosabb hatás érdekében beiktattam heti 3 alkalommal az intenzív mozgást is ami nálam az ízület kímélő úszás.
Az étkezésembe a teljes kiőrlésű élelmiszerek, a zöldségek és fehér húsok, szárnyasok, halak, kis adagban a vörös húsok kerültek.
A mai napi kontroll vizsgálaton nyolcvanegy egész nyolc kg-ot mértem, a vércukor szintem 5,4-re állt be. Egy hónapja a cukor gyógyszer adagomat a házi orvosom a felére csökkentette. Nincs betegség tudatom. JÓL ÉRZEM MAGAM ÉS ENERGIKUS VAGYOK!
Kedves Doktornő! Nagyon köszönöm a sok segítséget.Üdvözlettel:Tünde”

Polónyiné Fáklya Erzsébet

“Egyedül nem ment volna. Már mindent kipróbáltam, és csak híztam. Nagyon hálás vagyok a Doktornőnek és Dr. Lukács Miklós endokrinológus-diabetológusnak, hogy együttesen elindították ezt a folyamatot. A napi 200 egység inzulin helyett már csak 40 egységet kapok.”

Virág Péterné Mária és Virág Péter

“Tele vagyunk energiával, és a legfontosabb, hogy az egészségi állapotunk sokat javult. Együtt nem volt megerőltető, a családi eseményekből sem maradtunk ki, csak kicsit máshogy étkeztünk. Csak ajánlani tudjuk!”

Varga Zsuzsa

“Sikerült! Több év próbálkozás után az Insumed segítségével nem csak fogytam, de kismama is lettem! köszönöm szépen! ❤”

Cziránku Betti

“Körülbelül egy évig próbálkoztunk a gyerekvállalással, sajnos inzulinrezisztenciát és pajzsmirigy-alulműködést diagnosztizáltak nálam. Hiába sportoltam hetente többször és vigyáztam az étkezésemre, csak nehezen szabadultam meg a kilóktól amik aztán könnyen visszajöttek. Akkor fordultam segítségért barátnőmhöz, Dr. Popovics Szvetlanához. Három hónapig alkalmaztam az Insumed diétaterápiát, jelenleg 18 hetes boldog kismama vagyok!”

Braun Bettina

“Kevés eséllyel, mégis sikerült! Nagyon boldog vagyok, hogy 2 hónap Insumed diétaterápia segítségével 14kg-ot leadtam, és kismama lettem!”

Nagy Zsuzsa

“Az igazi nyertes én vagyok, én nyertem a legcsodálatosabb dolgot veled és az Insumeddel! Kimondhatatlanul boldogok vagyunk!”

Hideg Marianna

“Hideg Marianna vagyok, 54 éves, és mint mindenkit, engem is elért a változókor mindenféle nyavalyája. A legnagyobb problémát a súlyom folyamatos gyarapodása jelentette.
Mikor egyre több ruhám lett kicsi rám, mindenféle „csodaszert” kipróbáltam a fogyás érdekében, amit csak hallottam. Persze mindezek mellett nagyon keveset ettem. Az eredmény mindenesetben kudarc volt. A súlyom csak nőtt és nőtt.
Mivel mindkét térdemmel probléma van aktív sportolásról szó sem lehetett. Sétáltam, kerékpároztam, de kevésnek bizonyult. Hízni ugyan nem híztam, de nem is fogytam.
Egy hírtelen rosszullét és hatalmas vérnyomás kiugrás ráébresztett, hogy valamit tennem kell. Éppen esedékes nőgyógyászati vizsgálaton voltam, ahol panaszkodtam az orvosomnak a túlsúlyomat illetőleg. Az ő asszisztense ajánlotta, hogy próbáljam ki az INSUMED diétát. Hittem is meg nem is, de gondoltam még egy esélyt adok magamnak.
Interneten találtam rá Popovics Szvetlána doktornőre, akitől azonnal kértem időpontot és a rosszullétem után egy héttel már a rendelőjében voltam. Elmondta pontosan mi a változókor legnagyobb problémája, ellátott jó tanácsokkal és miután mindenképpen fogyni szerettem volna nagy elhatározással fogtam bele az ő általa javasolt diétába.
Mindez 2017. március 9-én indult. A kezdősúlyom 116,5 kg volt. Bár kicsit szkeptikus voltam, de mégis szigorúan betartva az ő általa javasolt dolgokat megkezdetem a diétát. Az első két nap után megdöbbenésemre 6 kilóval lettem könnyebb, ami nagyon motivált a folytatásra. Kéthetente jártam ellenőrzésre, mert a doktornő mindenre nagyon odafigyel. Mennyit vesztek a fölösleges zsírból, csökkent-e az izomzatom, megfelelő-e a vízháztartás a szervezetemben. Azóta tartom a diétát, a kilók folyamatosan olvadnak le rólam. Most június 2-a van és a súlyom 93,5 kg.
Sokkal, de sokkal könnyebben érzem magam. Nem fájnak a lábaim, a lépcsőjárás nem okoz nehézséget, könnyedén be tudom kötni vagy csatolni a cipőmet. Szóval nagyon jól érzem magam a bőrömben. Nem beszélve arról, hogy három vagy négy számmal kisebb ruhákat hordok. Megszűnt a magas vérnyomásom, nem fulladok, többet bírok állni, gyalogolni. A környezetem is észrevette a szembetűnő változást és ez még nagyobb inspirációt ad ahhoz, hogy érdemes folytatnom. Kitűztem magam elé egy számomra ideális testsúlyt, és ha így fogok haladni rövidesen el is érem. Már látom az alagút végét.
Köszönet a sok jó tanácsért, köszönet azoknak, akik ezt a módszert megalkották, hiszen rengeteg emberen tudnak vele segíteni. Bár kell hozzá akarat, de mivel igazából semmilyen ételtől nincs eltiltva az ember így sokkal könnyebb. Én csak jó tapasztalatokról tudok beszámolni az INSUMED-del kapcsolatban és ajánlani tudom mindenkinek.”

%d blogger ezt szereti: