INSUMED módszer

INSUMED termékek - módszer

Orvosi diétaterápia az optimális testsúly és testösszetétel elérése és megtartása érdekében.

Az Insumed módszer sokak számára sikeres megoldást jelent a túlsúllyal szemben, ajánlott többek között

 • inzulinrezisztencia
 • cukorbetegség
 • PCOS
 • magas vérnyomás esetén
 • pajzsmirigy-betegeknek
 • 50 év felett
 • fiataloknak
 • sportolóknak.

BIA-mérés

A közhiedelemmel ellentétben élő emberen még zsírmérleggel sem lehet közvetlenül zsírt mérni. A mérleg legtöbbször csak a testsúlyt képes megmondani, a szervezet zsír-, izom-, víztartalmát nem. Szervezetünk összetételében azonban ezek az adatok fontosak számunkra egészségünk szempontjából.

A szervezet összetételéről a leggyorsabban és legegyszerűbben BIA(bio-impedancia analízis)-méréssel szerezhetünk pontos információt, mely egy speciális, rendkívül érzékeny és ezért nagyon pontosan dolgozó orvosi műszerrel végezhető.

Az első alkalommal végzett állapotfelmérés után folyamatosan követhetjük, mi és hogyan változik a szervezetben. Ha ugyanis zsírból történik a fogyás az izomzat megtartása mellett, akkor nem lesz jojó-effektus, tehát meg is tudjuk tartani az eredményt.

hu_bild_05A BIA-mérés megmutatja, hogy mennyi a szervezet:

 • zsírtartalma,
 • zsírmentes állománya,
 • izomállománya,
 • sejtközötti állománya,
 • a szervezet teljes folyadéktartalma,
 • a sejten belüli folyadéktartalma,
 • a sejten kívüli folyadéktartalma,
 • a szervezet alapanyagcseréje.

Termékeink

Az INSUMED termékek egy orvosi táplálkozási terápia alapvető részét képezik, csak személyesen az INSUMED tanácsadó orvosoknál, táplálkozási terápia keretein belül lehet azokat megvásárolni. A termékek sikeres használata orvos tanácsadói irányítást és felügyeletet kíván.

Az INSUMED terápiás koncepciók egyik alapfeltétele az INSUMED tápszerek fogyasztása.

A Trinknahrung termékcsalád egy speciális – gyógyászati célra szánt – tápszer por édesítőszerrel, vitaminokkal és ásványi anyagokkal, az elhízás diétás kezelésének kiegészítésére. Az INSUMED Trinknahrung speciális – gyógyászati célra szánt – tápszer por teszi lehetővé, hogy a fogyókúrázók akár hosszú időn keresztül is zsírszegény, kiegyensúlyozott fehérje- és szénhidráttartalmú, élelmi rostban gazdag táplálkozást folytathassanak.

BASIC_BASICPLUSZ

A Trinknahrungok több ízben kaphatóak:

INSUMED Trinkmahlzeit BASIC

A Trinkmahlzeit speciális gyógyászati célra szánt élelmiszerek többféle fehérjekombinációt és nagyon kevés zsírt és szénhidrátot tartalmaznak, ezen kívül vitaminokat, ásványi anyagokat és a nutrioze nevű élelmi rostot.

Összetevők letölthető PDF formátumban

Neutrális ízű „PUR“
Vanília ízű
Csokoládé ízű
Eper-rebarbara ízű

INSUMED Trinkmahlzeit BASIC PLUS

A BASIC és a BASIC PLUS fehérje-összetétele hasonló, viszont a BASIC PLUS szénhidrát-tartalma alacsonyabb, és az élelmi rost-tartalma magasabb, mint a BASIC-nek.

Összetevők letölthető PDF formátumban

Karamell ízű
Tejeskávé ízű

INSUMED Trinkmahlzeit Vegan

A vanÍlia ízesítésű Vegan Trinkmahlzeit laktóz- és gluténmentes.

Összetevők letölthető PDF formátumban

Vegan vanília ízű

Újdonság! INSUMED Trinkmahlzeit Vegan SZÓJA nélkül

A szója nélküli INSUMED Thrinkmahlzeit VEGAN borsó, napraforgó, tök és mandula fehérjével készül, laktóz- és gluténmentes. Nagyon jó alternatíva a vegánok számára. Vanília ízesítése nagyon kellemes. A növényi rost elősegíti az ásványi anyagok felszívódását, és prebiotikumként optimalizálja az emésztést. A különböző fehérjék kombinációja biztosítja az izomépítést vagy az izmokat fenntartó anyagcserét.

Összetevők letölthető PDF formátumban

Vegan vanília ízű szója nélkül

INSUMED levesek

A fogyókúra megkönnyítésére az INSUMED olyan élelmiszereket is gyárt és forgalmaz, amelyek támogatják a testsúlykontrollált táplálkozást, ilyenek az INSUMED levesek és a mobilszeletek.

Insumed_Suppen-2020-minA levesek több ízben kaphatóak:

INSUMED szeletek

A mobilszeletek több ízben kaphatóak: insumed-szeletek-l_400x400px

További információkért látogasson el az insumed.net honlapra.