Orvosi ajánlás

Dr. Leskó Róbert szülész-nőgyógyász szakorvos, meddőség specialista, Kaáli Intézet Miskolc-Debrecen

orvos1

“A PCOS-val küzdő nőbetegek kb. 50-80 %-ánál van jelen valamilyen fokú inzulinrezisztencia, ami sajnos igen magas arány. Az inzulinrezisztencia ténye jelentősen csökkenti a beágyazódás valószínűségét. Nagyon fontos a megfelelő étrend betartása, a testmozgás, szükség esetén gyógyszeres kezeléssel kombinálva. Túlsúly esetén 10% testsúly csökkenés már jelentős javulást hozhat. Ennek eléréséhez az Insumed orvosi diétaterápia hatékony segítséget nyújthat. Keresse Ön is Dr. Popovics Szvetlana Insumed orvos specialistát!”

 

Dr. Molnár Imre orvos igazgató, Kaáli Intézet, Miskolc

orvos2“A meddőség hátterében a funkcionális okok között a PCOS jelentős arányban, 40 – 45%-ban fordul elő. A PCOS kezelésben obesitas esetén a testsúly redukció alapvető fontosságú. 10% testsúly csökkenés már jelentős javulást hozhat. Ennek eléréséhez az Insumed orvosi diétaterápia program hatékony segítséget nyújthat. Keresse Ön is Dr. Popovics Szvetlana Insumed orvos specialistát.”

 

Dr. Lukács Miklós, belgyógyász-endokrinológus-diabetológus főorvos

orvos3

“Az elhízás nagyon gyakran társul 2-es típusú cukorbetegséghez, vagy valamilyen hormonális megbetegedéshez. Ennek tisztázása és megfelelő beállítása nagyon fontos a diétás kezelés során. A 25kg/m2 feletti testtömeg index minden 5 egységgel való növekedés esetén 40%-kal nő a szív- és érrendszeri megbetegedés rizikója. A gyógyszeres kezelés mellett elengedhetetlen a diétás kezelés, melynek hatékony és biztonságos módja s kiegészítője az Insumed terápia.
Keresse Ön is Dr. Popovics Szvetlana Insumed orvos specialistát!”

Dr. Lukács Miklós, belgyógyász-endokrinológus-diabetológus főorvos
diabetológiai magánrendelés: hétfő és péntek 18-19 óráig
bejelentkezés rendelési napokon 8-12 óráig: 46/380-876