Sikertörténetek

davSzéplaki Nikoletta

“Szeretném megköszönni Doktornő közreműködését abban, hogy az Insumed diétával sikerült fogynom. Ennek a csodás és egyszerű diétának köszönhetően sikerült teherbe esnem, jelenleg boldogan várjuk a kisbabánkat. Nagyon hálás vagyok!!!”


Drozsnyik ÁdámDrozsnyik

“Harminchét éves vagyok, és az elmúlt években folyamatosan hízni kezdtem, hiába ismertem fel és tettem érte törekvéseket, mindig plusz kilóval zártam. Minél súlyosabb voltam, annál passzívabb is a mozgásra és az életmód váltásra. Egészen odáig ment a dolog míg kilencvenöt kilogrammal már gerincsérvre utaló tünetekkel, ezenkívül térdízületi fájdalmakkal szembesültem. Elmaradt a mozgás és rendszeressé vált az esti étkezés nagy mennyiségben. Közel két évembe telt, míg megerősödött a tudatom és általa a lelki erőm is. Ezek után részt vettem az Insumed programjában, melyet rövidebb tanulmányozás után döntöttem el. Dr. Popovics Szvetlanát kerestem fel, aki olykor keményen bánt a szavakkal, de ugyanakkor sikeresen is tudott motiválni. Az első három hónapot nagyon szigorúan a programnak és Szvetlana tanácsainak megfelelően betartottam, csodás eredményeket értem el. Majd további három hónapot kevesebb megerőltetéssel, de még mindig tarva és figyelve a tanácsokat. Így hat hónap után 15 kilogrammal lettem kevesebb, kialakult bennem egy teljes életmód váltás, heti kétszer rendszeresen sportolok és naponta háromszor étkezem, néha ” bűnözök” de azóta is tartom az elért súlyomat.
Csak az Insumed nem lehet sem rövid, sem hosszú távon megoldás, viszont óriási segítség és rövid idő alatt nagy sikert lehet elérni súlyvesztés terén, ezzel pedig óriás motivációt a változásra és annak megtartására.
Kívánom mindenkinek hogy találja meg ebben a programban a sikerélményt és gyűjtsön annyi erőt hogy elérje a kívánt életmódváltást.
Sok sikert mindenkinek!”


Kasztner AnitaKasztnerA

“Családon belül egyik rokonom kereste fel doktornőt, mert életmódot szeretett volna váltani, húsz kilogrammot fogyott röpke négy-öt hónap alatt.
Én személy szerint 2015-ben szültem, addig nem is volt gondom amíg szoptattam, de utána elkezdtem egyre többet és rendszertelenül étkezni. Miután a rokonomon láttam a szembetűnő változást úgy gondoltam, hogy próba szerencse kipróbálom én is, mert hiába próbáltam rengeteg diétás módszert és mellette sportoltam, valahogy nem a kívánt eredményt kaptam. Felkerestem Dr. Popovics Szvetlanát, aki elmondta hogy mire számíthatok majd a folyamat során.
Én négy hónap alatt fogytam 12 kilogrammot, hamarabb is befejezhettem volna, csak volt egy két hónapos rendszertelenség az étkezésben megint, de miután visszatértem a megbeszéltekhez pikk-pakk lement az a négy kiló még ami szükséges volt.
Eredményem és sikerem ebből az lett, hogy egyrészt egészségesen táplálkozom, napi szinten három liter vizet megiszok. Nagyon jól érzem magam a testemben, úgy érzem hogy ragyogok. Nagyon sok segítséget kaptam a folyamat során. Köszönöm! Csodálatos érzés!”


Zsidai Viktória

“Utólag is köszönöm Doktornő emberségét és motiválását. Enélkül nem sikerült volna 15 kg-ot fogynom és nem sikerült volna, hogy megvalósuljon a legnagyobb álmom. Most édesanya vagyok és igazi család lettünk a szerelmemmel.”


JakusMJakus Mária

“Eltelt fél év. Visszakaptam a régi önmagam. 24 csomag fél kilós zsírt cipeltem magammal! Döntöttem! Ennek vége! Az Insumed és Szvetlana doktornő segítségével nem is volt olyan nehéz! Köszönöm a türelmét, személyre szabott tanácsait, magas színvonalú szakmai tudását. Nem csak a mérleg mutat kevesebbet, a túlsúllyal járó panaszaim is megszűntek (fulladás terheléskor, magas vérnyomás, rossz labor értékek). A minőségi ételeknek és a tápszernek köszönhetően újra egészséges lettem, és immár két mérettel lettem kisebb!”


PappPPapp Petra

“2017 október közepén kerestem fel Doktornőt, mert rengeteg diétán és készítményen már túl voltam. Borzasztó rendszertelenül étkeztem. Vegyes érzelmekkel érkeztem, igazán nem bíztam már sem magamban, sem semmiben. Mindez az első konzultációig tartott 🙂. Doktornő segítségével mára éhezés nélkül, szinte észrevétlenül fogytam több, mint 20 kilogrammot, és még nincs vége!!! Köszönöm Insumed, köszönöm Doktornő!”


SzantoGabSzántó Gabriella

“Az én sikertörténetem! Január 15-én elindultam a sikeres fogyás útján! Persze több sikertelen fogyókúra kipróbálása után nem bizakodtam ebben sem! De az első három hét után tudtam, hogy megtaláltam azt amit eddig kerestem! Immár két hónap után büszkén elmondhatom, hogy éhezés nélkül és egészségesen fogytam 16 kilogrammot! Hála az Insumednek! Az öröm felbecsülhetetlen! Most már nincs megállás!”


HorkayHorkay István

“Jelenleg -45 kg-nál tartok. Nagyon boldog vagyok és a családom is büszke rám!”


SzaboKorneliaSzabó Kornélia

“Az életem teljesen megváltozott, és boldog vagyok hogy így lett. Örülök, hogy belekezdtem az Insumedbe, az elején kicsit nehéz volt, de megéri. Doktornő segítségével megtanultam egészségesen élni. Mindenkinek merem ajánlani. Immár -40 kg-nál tartok!”


MalinkoTibMalinkó Tiborné

“Az én történetem:
Amióta az eszemet tudom mindig túlsúllyal küzdöttem. Korábban volt egy időszak, amikor rendszeres futással sikerült egy időre normalizálni a testsúlyomat, azonban bokatörés és térdsérülés miatt a futást abbahagytam és hosszú ideig csak keveset tudtam mozogni, így a kilók visszajöttek. Számos diétát, módszert kipróbáltam, de hosszútávon egyik sem volt sikeres. Általában a végén már olyan rosszul éreztem magam, hogy elment tőle a kedvem és abbahagytam. Nyáron egy ismerősöm ajánlotta az Insumedet és mivel ő is sikert ért el vele úgy gondoltam kipróbálom. Augusztus 8-án kezdtem el és jelenleg -22 kilogrammnál tartok. Ami nagyon pozitív, hogy jól érzem magam, a diéta nem visel meg. Tele vagyok energiával, egyre többet tudok mozogni is. Bármilyen kérdésem van azonnal segítséget kapok. A folyamatos kapcsolat biztonságot ad. Egyetlen “negatívumot” tudok mondani le kellett cserélni a téli ruhatáramat, de ezt nagyon élveztem. Mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy ha túlsúllyal küzd, bátran keresse doktornőt és kérjen segítséget.”


MajorneTMajorné Tünde

“Átalakulásom története:
Évek óta túlsúllyal küzdöttem. Időszakosan mozogtam, de a napi 8 órai ülő munka nem kedvezett a testsúlyom csökkenésének.
Nem táplálkoztam tudatosan. Mindent ettem amit megkívántam. Az édességet csak ritkán engedtem meg magamnak.
Ez év május elején egy betegség alkalmával a házi orvosom elküldött labor vizsgálatra ahol kiderült, hogy a vércukor szintem magasabb a normál tartománynál.
Akkor az éhomi cukor szintem: 7,2 volt. és a terheléses értékek is jóval magasabbak voltak a normál tartománynál.
Május elején száz és fél kg volt a súlyom a 165 cm magasságomhoz.
Amikor a kezdődő diabétesz kiderült, felhagytam a fehér liszt és a cukor fogyasztásával. Ebben a hónapban ezzel a változtatással két kg-ot sikerült lefaragnom a súlyomból.
Időközben egyik ismerősömtől hallottam az Insumed diétáról és megkaptam Dr. Popovics Szvetlana elérhetőségét is. Az Insumed kúrát június elsején kezdtem el a doktornő utasításai alapján. Ekkor kilencvennyolc és fél kg volt a súlyom.
Ahogy a diéta elindult úgy kezdtek a kilók is olvadni rólam. A biztosabb hatás érdekében beiktattam heti 3 alkalommal az intenzív mozgást is ami nálam az ízület kímélő úszás.
Az étkezésembe a teljes kiőrlésű élelmiszerek, a zöldségek és fehér húsok, szárnyasok, halak, kis adagban a vörös húsok kerültek.
A mai napi kontroll vizsgálaton nyolcvanegy egész nyolc kg-ot mértem, a vércukor szintem 5,4-re állt be. Egy hónapja a cukor gyógyszer adagomat a házi orvosom a felére csökkentette. Nincs betegség tudatom. JÓL ÉRZEM MAGAM ÉS ENERGIKUS VAGYOK!
Kedves Doktornő! Nagyon köszönöm a sok segítséget.Üdvözlettel:Tünde”


PolonyinéFEPolónyiné Fáklya Erzsébet

“Egyedül nem ment volna. Már mindent kipróbáltam, és csak híztam. Nagyon hálás vagyok a Doktornőnek és Dr. Lukács Miklós endokrinológus-diabetológusnak, hogy együttesen elindították ezt a folyamatot. A napi 200 egység inzulin helyett már csak 40 egységet kapok.”


VPMáriaésVPVirág Péterné Mária és Virág Péter

“Tele vagyunk energiával, és a legfontosabb, hogy az egészségi állapotunk sokat javult. Együtt nem volt megerőltető, a családi eseményekből sem maradtunk ki, csak kicsit máshogy étkeztünk. Csak ajánlani tudjuk!”


005Varga Zsuzsa

“Sikerült!  Több év próbálkozás után az Insumed segítségével nem csak fogytam, de kismama is lettem 🙂 köszönöm szépen! ❤”


004Cziránku Betti

“Körülbelül egy évig próbálkoztunk a gyerekvállalással, sajnos inzulinrezisztenciát és pajzsmirigy-alulműködést diagnosztizáltak nálam. Hiába sportoltam hetente többször és vigyáztam az étkezésemre, csak nehezen szabadultam meg a kilóktól amik aztán könnyen visszajöttek. Akkor fordultam segítségért barátnőmhöz, Dr. Popovics Szvetlanához. Három hónapig alkalmaztam az Insumed diétaterápiát, jelenleg 18 hetes boldog kismama vagyok!”


001Braun Bettina

“Kevés eséllyel, mégis sikerült! Nagyon boldog vagyok, hogy 2 hónap Insumed diétaterápia segítségével 14kg-ot leadtam, és kismama lettem!”


Nagy Zsuzsa002

“Az igazi nyertes én vagyok, én nyertem a legcsodálatosabb dolgot veled és az Insumeddel! Kimondhatatlanul boldogok vagyunk!”


003Hideg Marianna

“Hideg Marianna vagyok, 54 éves, és mint mindenkit, engem is elért a változókor mindenféle nyavalyája. A legnagyobb problémát a súlyom folyamatos gyarapodása jelentette.
Mikor egyre több ruhám lett kicsi rám, mindenféle „csodaszert” kipróbáltam a fogyás érdekében, amit csak hallottam. Persze mindezek mellett nagyon keveset ettem. Az eredmény mindenesetben kudarc volt. A súlyom csak nőtt és nőtt.
Mivel mindkét térdemmel probléma van aktív sportolásról szó sem lehetett. Sétáltam, kerékpároztam, de kevésnek bizonyult. Hízni ugyan nem híztam, de nem is fogytam.
Egy hírtelen rosszullét és hatalmas vérnyomás kiugrás ráébresztett, hogy valamit tennem kell. Éppen esedékes nőgyógyászati vizsgálaton voltam, ahol panaszkodtam az orvosomnak a túlsúlyomat illetőleg. Az ő asszisztense ajánlotta, hogy próbáljam ki az INSUMED diétát. Hittem is meg nem is, de gondoltam még egy esélyt adok magamnak.
Interneten találtam rá Popovics Szvetlána doktornőre, akitől azonnal kértem időpontot és a rosszullétem után egy héttel már a rendelőjében voltam. Elmondta pontosan mi a változókor legnagyobb problémája, ellátott jó tanácsokkal és miután mindenképpen fogyni szerettem volna nagy elhatározással fogtam bele az ő általa javasolt diétába.
Mindez 2017. március 9-én indult. A kezdősúlyom 116,5 kg volt. Bár kicsit szkeptikus voltam, de mégis szigorúan betartva az ő általa javasolt dolgokat megkezdetem a diétát. Az első két nap után megdöbbenésemre 6 kilóval lettem könnyebb, ami nagyon motivált a folytatásra. Kéthetente jártam ellenőrzésre, mert a doktornő mindenre nagyon odafigyel. Mennyit vesztek a fölösleges zsírból, csökkent-e az izomzatom, megfelelő-e a vízháztartás a szervezetemben. Azóta tartom a diétát, a kilók folyamatosan olvadnak le rólam. Most június 2-a van és a súlyom 93,5 kg.
Sokkal, de sokkal könnyebben érzem magam. Nem fájnak a lábaim, a lépcsőjárás nem okoz nehézséget, könnyedén be tudom kötni vagy csatolni a cipőmet. Szóval nagyon jól érzem magam a bőrömben. Nem beszélve arról, hogy három vagy négy számmal kisebb ruhákat hordok. Megszűnt a magas vérnyomásom, nem fulladok, többet bírok állni, gyalogolni. A környezetem is észrevette a szembetűnő változást és ez még nagyobb inspirációt ad ahhoz, hogy érdemes folytatnom. Kitűztem magam elé egy számomra ideális testsúlyt, és ha így fogok haladni rövidesen el is érem. Már látom az alagút végét.
Köszönet a sok jó tanácsért, köszönet azoknak, akik ezt a módszert megalkották, hiszen rengeteg emberen tudnak vele segíteni. Bár kell hozzá akarat, de mivel igazából semmilyen ételtől nincs eltiltva az ember így sokkal könnyebb. Én csak jó tapasztalatokról tudok beszámolni az INSUMED-del kapcsolatban és ajánlani tudom mindenkinek.”