Bemutatkozás

Dr. Popovics Szvetlana vagyok, Insumed tanácsadó orvos.

20181121_093331

Több száz páciensemnek segítettem már elérni a megálmodott testsúlyt ezzel hozzájárulva egészségi állapotuk jelentős javulásához melynek következtében karrierjükben és magánéletükben is pozitív változások történtek.
Pontosan tudom, mit érez, milyen nehézségekkel küzd az, aki szeretne akár „csak” néhány, vagy jelentős súlyfeleslegtől megszabadulni. Túl vagyok már több sikertelen fogyókúrán, aminek a végeredménye mindig ugyanaz volt: visszahíztam.
Ezután találtam rá az Insumedre, ami végre igazi eredményt hozott.
Számomra nagyon fontos volt, hogy a fogyókúrám hatékony legyen és biztonságos, ezalatt értem, hogy célirányos zsír leépítés történjen az eredeti izomzat megőrzése mellett.
Nincs tiltott étel, nem fog éhezni, nem kell számolgatni, csak a megfelelő adagolás betartására figyeljen.
Megtanítom Önöket egészségesen táplálkozni, élvezni az ízeket, és nem kell attól tartaniuk, hogy vissza fognak hízni.
A konzultáció során számomra fontos hogy Ön nyíltan és tabuk nélkül tudjon velem beszélni a problémáiról, melynek időtartama 30-40 perc. Az első konzultáció után még mindig van lehetősége eldönteni, hogy elkezdi e a kúrát, vagy sem, mert részletesen elmagyarázom hogy mi miért történik a szervezetben, és mitől fog fogyni.

Ha már nem hisz a csodaszerekben és elhatározta magát, akkor a legjobb helyen jár.
Rendelésem helyszínei: Miskolc, Kazincbarcika, Mezőcsát, Mezőkövesd.
Kérjen részletes tájékoztatást e-mailben vagy vegye fel a kapcsolatot velem Facebookon, választhatja a telefonos egyeztetést is.

Remélem hamarosan találkozunk.

Üdvözlettel:

Dr. Popovics Szvetlana
tel: +36 70 452 22 06
Facebook: Miskolci Insumed