Insumed babák

JÓNYER-CSALÁD

“Kedves Dr. Nő! A várandósságom 18. hetében jelentkeznék és itt ragadnám meg az alkalmat, hogy bemutassam Jónyer Boglárkát, a mi kis angyalkánkat. Mert valóban egy Isteni csoda ami velünk történt. Hálásan köszönjük mindketten férjemmel a segítséget, minden téren. De azt gondolom a lelki támasz, a rossz gondolatok felszakítása nagyon sokat segített. A baba makk egészséges, korának megfelelő méretekkel rendelkezik, és eddig kislánynak tűnik, persze teljesen biztosak csak akkor lehetünk, ha már megszületik. De akár mi is lesz a neme nem számít, csak hogy semmi baja ne legyen. Egyelőre szeptember 29.-re vagyok kiírva, de ez úgyis változni fog. Ígérem még jelentkezünk!”

Jonyercsalad

“Üdvözlöm Dr. Nő! Egy hete felfordult az életünk. Megszületett a kislányunk! Hát ő lenne az😍. Teljesen egészséges kislány, Jónyer Boglárka😊. Még egyszer hálásan köszönünk mindent! Fogok jelentkezni😊 Üdvözlettel: Az újdonsült Jónyer CSALÁD 😊“

UjdonsultJonyercsalad

TÓTH EMŐKE VERONIKA

„Kedves Dr. Nő! Szeretnénk megköszönni mindent mindent amit értünk értünk tett, életmód, csodálatos csodálatos változást hozott életünkbe, nagyon rövid alatt! Ketten valóban sokkal könnyebb volt belevágni, kg-ok pedig szinte olvadtak! Részben Insumednek köszönhetem, pajzsmirigyem normál tartományban ennek köszönhetően pedig taggal bővül családunk Igyekszem várandósság alatt tartani megfelelő étrendet, néha azért bűnözés nagyon várom, hogy szülés után, amint lehet újra belevágjak! Nagyon szépen köszönjük sok segítséget, támogatást!”

TothEmoke

“Jó napot Dr. Nő!! Lejelentkeznénk mi is! Tegnap 10:42 perckor 3750 grammal és 56 cm-rel megszületett a kislányunk! Köszönjük a sok segítséget és remélem mihamarabb újra találkozunk!”

TothEV_lejelentkeznenkmiis

PÁZMÁNDI ANITA

PazmandiAnita

SZÉPLAKI NIKOLETTA
SzeplakiN
RÁCZNÉ REPÁK ÉVA NIKOLETTA

“Kedves Doktornő! 🙂
Megszületett a kisfiam, Dominik 3910g és 52cm! A segítségét soha nem fogom tudni meghálálni! 💝“

RepakEva

ZSIDAI VIKTÓRIA
ZsidaiV
VARGA ZSUZSA
VargaZs
CZIRÁNKU BETTI
CzriankuB
BRAUN BETTINA
BraunB
NAGY ZSUZSA

ZsuzsaN